Contact

Hey, Ik ben Nancy Scherlynck.

Schoonheidsspecialite -massagetherapeute - visagiste - kunstenaar

Op een magische septemberdag in 2008 werd Koreana geboren, nadat ik de kneepjes van het schoonheidsvak had geleerd in diverse instituten. Met mijn kersverse schoonheidsspecialiste diploma op zak, besloot ik mijn eigen weg te banen en mijn eigen tempel van behandelingen, producten en sfeer te creƫren. En zo begon het avontuur van Koreana, als een knusse schoonheidsoase aan huis.


Mijn reislust bracht me naar verschillende landen, waar ik mijn massagetechnieken bijschaafde en certificaten behaalde in zo'n vijftien specialisaties, waaronder Japanse gezichtsmassage, stoelmassage, hotstone therapie, aromatherapie, kleurenleer en nog veel meer. Deze unieke mix vormt de magie achter mijn behandelingen. Als tovenares van geuren werk ik met de natuurlijke schatten van Sultane de Saba, die tijdens de sessies heerlijke aroma's verspreiden.


De invloeden van Thailand en het boeddhisme zijn diep in mijn ziel gegrift, wat je zowel in mijn instituut als in mijn levensfilosofie zal terugvinden.


Hoewel mijn massages stevig zijn, hoef je niet te bibberen. Mijn behandelingen bestaan uit een harmonieuze dans van zachte aanrakingen, spierontspanning en druk op de juiste plekjes. Ik bied enkel professionele massages aan voor ieders welzijn, dus geen zorgen, geen erotische poespas hier!


Naast Koreana ben ik ook een meesteres in aquarelkunst, waar kleur mijn tweede liefde is. Dit bracht me naar de wondere wereld van make-up. Elk gezicht zie ik als een onbeschreven canvas waarop ik de natuurlijke pracht wil laten schitteren. Mijn passie voor make-up ontwaakte tijdens mijn stage bij Miss Coast Belgium, waar ik mijn visagie diploma behaalde met een flinke dosis inzet en kennis. Benieuwd naar mijn creaties? Neem gerust een kijkje op mijn Facebookpagina "Art by Nancy Scherlynck".


In 2018 hebben mijn man en ik ons eigen stekje gekocht, waar we het Koreana-verhaal verder laten bloeien. Ik werk niet langer vanuit huis, dus kom gerust langs in mijn instituut en laat je onderdompelen in een oase van rust en verwennerij.


Tot zo!

groet,

Nancy - Koreana

Neem contact